پرداخت هزینه نصب آسانسور برای هر طبقه متفاوت است و به ترتیب، افرادی که در طبقات بالاتر ساکن هستند موظفند هزینه بیشتری را برای نصب آسانسور پرداخت کنند؛ زیرا نصب آسانسور برای این افراد ضروری تراست و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. در ساختمان هایی که فضای کافی برای نصب آسانسور وجود ندارد، کار، دشوارتر است و باید از فضاهای دیگری استفاده کرد.
در بعضی از مواقع برای ایجاد فضای مناسب برای نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی، نیاز است بخشهایی از ساختمان تخریب شود که در این صورت، علاوه بر افزایش هزینه نصب و راه اندازی آسانسور، جلب رضایت تمامی ساکنان ساختمان نیز دشوارتر می شود. نصب آسانسور در ساختمان هایی انجام می شود که تعداد طبقات آنها سه طبقه و یا بیشتر باشد. انتخاب نوع آسانسور با توجه به فضای ساختمان و تشخیص کارشناسان خبره که در این زمینه فعالیت دارند، انجام خواهد شد.
در صورتی که ساکنان ساختمان های قدیمی برای نصب آسانسور، تمامی مجوزهای قانونی مربوطه را نگرفته باشند، در صورت بروز مشکل برای آسانسور نمی توانند از بیمه حوادث استفاده کنند، بنابراین أخذ مجوزهای قانونی از مهم ترین اصول نصب آسانسور است. بسیاری از ساختمانهای تجاری و اداری قدیمی نیز فاقد آسانسور هستند و این موضوع موجب ایجاد خستگی و اتلاف وقت در رفت و آمد می شود. نصب آسانسور در ساختمان های مسکونی قدیمی، اداری و یا تجاری موجب حفظ آسایش و رفاه افراد می شود و نمایی زیباتر به ساختمان می بخشد.
https://fpflift.com/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22