نصب انواع آسانسور طبق آیین نامه در یک سری از موارد مشترک است. مثلاً برای نصب آسانسور باید ابتدا نقشه ساختمان را در اختیار داشت و مکان نصب آسانسور دقیقاً مشخص شود. برای نصب انواع آسانسور نیاز به فونداسیون دقیق است. اندازه و ابعاد فونداسیون و گودی گودال، مواردی هستند که در آیین نامه نصب آسانسور ذکر می شوند. شرایط نصب در ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی متفاوت است. نصب انواع آسانسور طبق آیین نامه و استانداردها باید با در نظر گرفتن تجهیزات موتور آسانسور و ظرفیت حمل آسانسور انجام گیرد.
ارتفاع بین طبقات، ارتفاع آسانسور و سرعت بالا و پایین رفتن کابین آسانسور از دیگر مواردی است که در آیین نامه نصب آسانسور نوشته شده است. همچنین یکی دیگر از مواردی که بسیار مهم است، اندازه عرض راهروها برای نصب آسانسور یا باز و بسته شدن درب آن در مجتمع های چند واحدی می باشد. موارد دیگری که برای نصب آسانسور در آیین نامه و استانداردها درج شده شامل مساحت کف کابین آسانسور به ازای حمل تعداد مشخصی از افراد است. کف کابین آسانسور بر اساس متر مربع تعریف می شود که برای هر استاندارد، تعداد خاصی از مسافران را حمل می کند. مثلاً اگر مساحت کابین آسانسور حداکثر ۲ متر مربع باشد، قابلیت حمل 11 نفر را دارد.
اگر قرار باشد آسانسور، افراد بیشتری را حمل کند باید مساحت کابین آسانسور بیشتر باشد. برای طراحی و ساخت کابین آسانسور، حداکثر ظرفیت حمل بار یا افراد، بر اساس کیلوگرم طبق استانداردها تعریف می شود. این ویژگی با مساحت کابین آسانسور در ارتباط است. مثلاً کابین آسانسور با مساحت حداکثر ۲ متر مربع، حداکثر می تواند 825 کیلوگرم را حمل کند.
:: برچسبها:
نصب آسانسور ,
نصب آسانسور کارگاهی ,
نصب آسانسور در اصفهان ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0